Over ons

Gebak van Hans

Jordy de Breet is initiatiefnemer van Gebak van Hans. Dit bedrijf is een eerbetoon aan zijn vader Hans de Breet, die aan de gevolgen van Corona is overleden. Hans hield van gebak en kon enorm genieten van deze kleine dingen in het leven. 

Samen met Marvin Meeuwig van Family in Uithoorn is Gebak van Hans gegroeid tot een bekendheid in heel Uithoorn en omgeving. Inmiddels is Gebak van Hans een vast onderdeel van Family en richt Jordy zich weer op zijn oorspronkelijke business, Jomo Productions, artiesten en evenementen. Desalniettemin komt Jordy nog regelmatig genieten van een gebakje van Gebak van Hans.

Een traktatie voor jezelf of een ander

Gebak van Hans draait om beleving. Kwaliteit en smaak is belangrijk maar ook door de verpakking en de snelle levering is Gebak van Hans echt een traktatie voor jezelf of voor een ander.  

Krijg je onverwachts bezoek?

Wij leveren zo snel als mogelijk iets lekkers bij je thuis. Of wil je iemand feliciteren? Dan is Gebak van Hans ook erg leuk om cadeau te doen, voor die nieuwe baan, het nieuwe huis of natuurlijk gewoon zomaar omdat je blij met ze bent. 

Ook op je werk 

Geslaagd project, een jubileum of gewoon keihard gewerkt met zijn allen. Geniet van het moment en verwen alle medewerkers met onze taartjes en bites..

Wat ons zo leuk maakt? Iedereen kiest zijn eigen favoriet.