Over ons

Gebak van Hans

Jordy de Breet is initiatiefnemer van Gebak van Hans. Dit bedrijf is een eerbetoon aan zijn vader Hans de Breet, die aan de gevolgen van Corona is overleden. Zijn vader was verder kerngezond en is maar 62 jaar geworden. Het leek Jordy een mooi eerbetoon om zijn vader via het Gebak van Hans te laten voortbestaan. In samenspraak met zijn familie is zijn idee nu uiteindelijk ook werkelijkheid geworden.

Samen met de familie zijn we gaan zoeken naar de kwaliteit die past bij Gebak van Hans. Het moet een beleving zijn.

Wij hebben het gevonden en ik moet zeggen dat wij enorm trots zijn op ons product!

Jordy heeft een groot netwerk en hij levert de beste kwaliteit, juist om de herinnering aan zijn vader te laten voortbestaan. Daarom doet hij dit niet alleen! Hij doet dit samen met Marvin Meeuwig, die bekend is van o.a. Cafetaria The Family als eigenaar en als feestartiest Het Meezingteam waar Jordy hem ook van kent.

Jordy en Marvin werken veel samen, ook op muzikaal gebied. Jordy heeft een artiesten -en evenementenbureau, genaamd Jomo Productions. Marvin en Jordy hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat deze missie gaat lukken! En we moeten zeggen, het is in onze ogen al een groot succes! Dit blijkt uit de reacties van alle mensen die bij ons bestellen, waarvoor onze dank!

Waarom Gebak?

Hans hield enorm van gebakjes en kon genieten van de kleine dingen in het leven. Een ijsje op het terras of een gebakje op een verjaardag. Juist van die kleine dingen kon Hans zo genieten. Het is daarom dat Jordy een goede reden heeft om dit bedrijf op te richten als ode aan zijn vader Hans.

Wat kunnen we verwachten?

Gebak van Hans zegt het eigenlijk al: het gaat om kwaliteit en smaak, ook door de verpakking wordt uw bestelling een beleving, daarnaast de versheid, hoe het bereid is, de snelle levering. Alles klopt van het begin tot het einde.

Waarom geen hele taarten?

De kracht ligt juist bij taartpunten. Zonde toch om de rest van de taart weg te moeten gooien? Ook als je onverwachts vrienden op bezoek krijgt is het heerlijk om verse taartpunten te laten bezorgen. En ook nog eens snel geleverd! Zo kan iedereen zijn eigen smaak bepalen en aanvullen met gezonde sapjes die ook binnenkort verkocht worden via onze website.

In de media

Jordy eert vader met nieuw taartenbezorgbedrijf

RTV Amstelveen

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveenz